loading   Laddar sida...

Välkommen till EY-kvällen 2013!

Nu är det äntligen dags för EY-kvällen!  Missa inte detta tillfälle att få ta del av nya insikter som du kan ha nytta av i din verksamhet.

I vanlig ordning redogör våra skattejurister för nya skattelagar och regler samt presenterar nya rättsfall. Vår nya kontorschef Martin Larsson tillsammans med Kristian Persson står för denna programpunkt.

I år har vi nöjet att presentera Nisse Simonsons Hjärnhandel. Nisse Simonson har arbetat som läkare i 35 år och kommer att tala om något så spännande som hjärnan, denna fantastiska del av vår kropp som är långt ifrån upptäckt och kartlagd. Nisse Simonson är även skribent, kåsör och tecknare men framför allt en väldigt uppskattad föreläsare.

För musikunderhållning står Linus Flink och The Unplugged Experience. Linus Flink är bland annat upphovsman till IFK Kristianstads hymn, Brandgula hjärtan.

Program
17.30       Mat och dryck
18.30       Skatt
19.30       Paus
19.45       Linus Flink och The Unplugged Experience
20.00       Nisse Simonsons Hjärnhandel


Datum:
Torsdag 28 november
Tid: kl. 17.30 - 22.00
Plats: Kristianstads Teater, Tivoliparken Kristianstad
Avgift: kostnadsfritt
För mer information kontakta Bo Alfonsson via e-post eller tfn 044- 20 75 10


Ernst & Young AB är ett svenskt privat aktiebolag som utför revision och med revision förenliga konsulttjänster. Ernst & Young AB ingår som medlemsföretag i Ernst & Young Global Ltd., (EYG). EYG är ett brittiskt privat bolag vilket utgör ledningsorgan för den globala Ernst & Young organisationen men som inte erbjuder tjänster till kunder. Var och en av EYG och dess medlemsföretag är enskilda juridiska enheter och står ej ansvar för annat i organisationen ingående företags agerande eller eventuella försummelser.