loading   Laddar sida...

 

Inbjudan till Handledarutbildning

Nämnden för Arbetsmarknad och vuxenutbildning bjuder tillsammans med GR Praktikplatsen och Intraservice in till en heldagsutbildning för dig som är eller kommer vara handledare inom ramen för arbetsmarknadspraktik och/eller utbildningspraktik.

Tid: 9 juni kl. 8:15  till 16:00.

Fika ingår för- och eftermiddag, men deltagarna ordnar lunch själva.
Plats: GR, Anders Personsgatan 8, rum 95:an
Anmälan: via anmälningssidan  Max antal deltagare per kurs är 28 st.

Kursens innehåll
Kursen har en generell utformning och omfattar grunderna i handledarskap, både rörande arbetsmarkandspraktik och utbildningspraktik. Kursen berör planeringen inför praktikperioden samt arbetet under och efter. Vi går igenom konkreta verktyg och metoder för att du ska kunna stötta och vägleda praktikanter samt skapa en trygg handledarroll.
Kursen innefattar även en genomgång av stadens värdegrund och hur handledarrollen integreras med dessa samt genomgång av olika praktikformer i staden.

Kursmål
Ökad förståelse och kunskap för rollen som handledare, ökad kunskap för hur du som handledare på bästa sätt bemöter en praktikant och gör praktikperioden till en givande och innehållsrik tid för båda parter.
Ökad förståelse och kunskap för hur du som handledare integrera ditt handledarskap med stadens förhållningssätt och de olika former av praktik du kommer stöta på.

Kursledare
Magnus Ekegren: Handledarens roll
Seroj Ghazarian: Stadens förhållningssätt
Anders Hansson: Olika former av praktik

För mer information kontakta Magnus Ekegren
på telefon 031-335 5005 eller mail magnus.ekegren@grkom.se.

Varmt välkommen!

Göteborgsregionens Kommunalförbund, GR | Anders Persongatan 8, Göteborg 
Tel: 031- 335 50 00 | 
Hemsida: www.grkom.se