loading   Laddar sida...

FSÖ Studiedagar   I   30 maj - 1 juni 2018   I   Gävle Konserthus, Gävle

 
Välkommen till Studiedagarna 2018


Styrelsen ber att få hälsa dig varmt välkommen till Gävle och årets studiedagar onsdag den 30 maj - fredag 1 juni 2018.
All verksamhet äger rum på Gävle Konserhus förutom kommunkvällen som äger rum på Gasklockorna och festkvällen som blir på Gavlerinken Arena.

Programmet hittar du under fliken "Program" ovan och anmälan och hotellbokning gör du via menyn "Anmälan och hotellbokning". Under "Information och kontakt" hittar du adresser, kartor och kontaktuppgifter till Kontur Konferens AB som hjälper oss att administrera studiedagarna. 
 
Registrering öppnar klockan 10:00 onsdag den 30 maj. Lunch serveras från klockan 11:30 och konferensprogrammet startar klockan 13:00.
Vid registeringen får Du Ditt deltagarkort, som är din ”biljett” till studiedagarnas olika verksamheter, inklusive förbeställda luncher, kommunkvällen och festkvällen.
Du får också en mapp med årsmöteshandlingar, deltagarförteckning och en lista över våra länsombud samt utvärderingsblanketten som vi önskar att Ni alla tar er tid att fylla i. Styrelsen skapar nästa års studiedagar med stöd av era önskemål och synpunkter i utvärderingen.

Om du har några frågor om staden vi gästar eller om studiedagarna så är du välkommen att vända dig till någon i styrelsen eller till receptionen på Gävle Konserthuset eller till representant för Kontur Konferens AB.

Vi hoppas att du efter genomförda studiedagar får med dig nya kunskaper och stimulans för vidare utveckling av vår komplexa verksamhet.

Varmt välkomna
Styrelsen