loading   Laddar sida...

 
 • FRISTEN FOR PÅMELDING ER UTLØPT -  TA KONTAKT VED EVT. SPØRSMÅL.


  Kursted: Scandic Ørnen Hotel
  Hotellet ligger sentralt nær Bystasjonen og Grieghallen 
   

 • Kjære kollega,

  Diabetesforum Hordaland har på nytt gleden av å invitere til to dager med tverrfaglig oppdatering innen diabetesfeltet 19. og 20. oktober. Vi har laget et klinikknært, praktisk orientert og nyttig program for fastleger, sykehusleger, fotterapeuter, diabetessykepleiere og farmasøyter.

  Programmet holder høy faglig standard og består både av engasjerende foredrag, paneldiskusjoner og gjennomgang av kasuistikker. Ny kunnskap – om medikamenter, mestring og komplikasjoner, men også om ny teknologi og håndtering av diabetes i sykehjem – står på kjøreplanen.

  Kurset er godkjent av Den norske legeforening og gir 16 poeng som klinisk emnekurs i endokrinologi til videre- og etterutdanning i allmennmedisin samt 16 tellende timer som valgfritt kurs for leger i spesialisering i indremedisin og endokrinologi, og til spesialistenes etterutdanning. Norsk Sykepleierforbund har vurdert kurset som meritterende for utdanningen i klinisk sykepleie / spesialsykepleie med 16 timer. Norsk fotterapeutforbund har også godkjent kurset med 16 tellende timer.

  Program for todagerskurset / emnekurset finner du her: Trykk her!

  Nytt av året er at vi også, parallelt med kurset, arrangerer et tretimers grunnkurs i diabetes for ansatte i sykehjem, på legekontor og i hjemmesykepleien. Dette kurset finner sted fredag 19 oktober kl 13-16 (på samme hotell) og er gratis, altså ingen kursavgift. Vi har 100 plasser – programmet for grunnkurset finner du her: diabetes.no/grunnkursdiabetes.

  Velkommen til nye deltakere, og til alle dere som har vært med før. Vi gleder oss til å se dere på kurs!

  Med vennlig hilsen
  Eirik Søfteland
  Overlege, leder av Diabetesforum Hordaland