loading   Laddar sida...
 

Fastighetsdagen Växjö 2014

Välkommen till EY:s årliga seminarium om fastighetsfrågor i samarbete med Fastighetsägarna. På agendan står branschläget både i Sverige och internationellt. Du får information om de stora nyheter som gäller inom redovisningsområdet och i hög grad påverkar fastighetsbolag genom obligatoriskt införande av K-regelverket. Du får även information om fastighetsbeskattning där viktiga förändringar väntas och om fastighetsmoms där stora förändringar gäller från 1 januari 2014. Du får även möjlighet att mingla med branschkollegor och våra experter.

Seminariet vänder sig till dig som är fastighetsägare eller på annat sätt engagerad i fastighetsbranschen. Ta tillfället i akt att nå nya insikter om hur du kan öka lönsamheten och undvika problem.

Program

Aktuella fastighetsfrågor
Eleonor Cserpes, regionchef för Fastighetsägarna Syd, tar upp aktuella ämnen.

Hur är det med marknaden?
Hur är det med hyrorna och fastighetsvärdena i Sverige och globalt? Vilka affärer görs? Hur blir det framöver? Ingemar Rindstig, revisor i flera noterade fastighetsbolag och ansvarig för EY:s  branschgrupp Real Estate, tar tempen på fastighetsmarknaden.

K-regelverken för fastighetsbolag
Ingemar Rindstig gör en genomgång av K-regelverket för fastighetsföretag och andra väsentliga redovisningsnyheter.

Fastighetsbeskattning och fastighetsmoms
Skattekonsult Lars Johansson som tillhör EY:s branschgrupp Real Estate tar upp aktuella inkomstskatte- och momsfrågor inom fastighetsbranschen.

Datum: onsdagen den 4 juni
Tid: Klockan 16.00 – 19.30. Vi bjuder på kaffe och smörgås.
Plats: Hotel Royal Corner, Liedbergsgatan 11, Växjö
Avgift: Seminariet är kostnadsfritt. Antal platser är begränsat.

Anmälan
Senast den 27 maj. Vid frågor kontakta Tina Löfbom via e-post tina.lofbom@se.ey.com eller tfn 0470-75 58 09.

 

EY är ett världsledande företag inom revision, redovisning, skatt, transaktioner och affärsrådgivning. Våra tjänster och insikter hjälper till att skapa förtroende och hållbar tillväxt på finansmarknader och i ekonomier världen över. För att hålla våra löften till våra intressenter utvecklar vi ledare och medarbetare som arbetar i team över gränserna. Vi vill att allt vi gör ska bidra till att affärsvärlden och arbetslivet fungerar bättre – för våra medarbetare, våra kunder och de samhällen vi verkar i.

EY refererar till den globala organisationen samt kan avse en eller flera medlemsföretag i Ernst & Young Global Limited. Varje medlemsföretag utgör en egen juridisk person.

Ernst & Young AB