loading   Laddar sida...

Tack för den här gången!

Nyss stängde vi dörrarna om årets branschföreningen Jaktgrossisterna i Sveriges uppackningsmässa, JaktExpo (f.d. Uppackningen) som i år gick av stapeln för nionde gången. Den 6-7 februari träffades hela branschen på Stockholm Waterfront Congress Center i Stockholm för att göra affärer och nätverka under några intensiva dagar.

Syftet med mässan är det ska gynna hela branschen - butikskedjor, obundna butiker och leverantörer – alla tjänar på en kostnadseffektiv inköpsprocess och det är precis vad JaktExpo är.

Vi hoppas vi ses igen nästa år!

Hälsningar,
Arrangörerna

Hans Dahlgren, ordförande i Jaktgrossisterna i Sverige hälsar dig välkommen till JaktExpo! Se hela filmen här nedan.


Liksom tidigare år arrangeras även Interjaktkedjans mässa för dess butiker och leverantörer i direkt anslutning till JaktExpo. Interjakt buder in separat till sin mässa och de leverantörer som skall vara med på båda mässorna kan använda samma monter på båda. Denna gång går Interjakts mässa innan JaktExpo, 3-5 februari.

Registrera dig idag! Att besöka mässan är givetvis kostnadsfritt men det är obligatoriskt att registrera sitt besök! Gör det redan idag, det tar bara en minut! Är du besökare, klicka på knappen till höger. Är du utställare, registrera dig HÄR.

Vi ses!

 

 
Bo bekvämt
I direkt anslutning till anläggningen kan du bo bekvämt på Radisson Blu Waterfront Hotel. Boka ditt boende redan idag! 
 

Unika erbjudanden!
Under mässans dagar har du möjlighet att ta del av unika och exklusivt framtagna mässerbjudanden just för dig och JaktExpo. Är du ute efter att göra en bra affär, vill du inte missa detta tillfälle! Se här vilka företag som erbjuder dessa unika erbjudanden! 

Öppettider
6 februari: 10:00 – 18:00
7 februari: 09:00 – 17:00

Plats: Stockholm Waterfront Congress Center

 

Arrangörer
 
Samarbetspartner