loading   Laddar sida...

Om Lounge Event

LOUNGE Event - Platsen där man möts!
Stockholm Waterfront Congress Centre
10-11 januari 2018


LOUNGE Event är den nya årliga mötesplatsen för hotell- och konferensbranschen där ägare, chefer och avdelningsansvariga på hotell, konferensanläggningar och fastighetsbolag från hela landet bekantar sig med de senaste produkterna och tjänsterna och tar del av aktuella trender och nya idéer genom seminarier och presentationer.

LOUNGE Event fokuserar på hotellrum, allmänna ytor, konferenslokaler, restauranger, SPA och andra specialtjänster. Teknik, design, inredning, utrustning, tjänster och distribution är inriktningen. Det som inte kommer att presenteras är mat, dryck, aktiviteter och dylikt.

Målet med evenemanget är att det ska leda till bra affärer på kort och lång sikt för både leverantörer och besökare. Leverantörer ska kunna få ett omedelbart värde genom att träffa nya potentiella kunder som kommer för att de är intresserade av nya produkter och tjänster. Besökare till LOUNGE Event ska få nya kunskaper, inspiration och kontakter man kommer att ha nytta av i arbetslivet.

LOUNGE Event hade sin premiär den 11-12 januari 2017 och efter det att de sista besökarna hade gått hem kunde det konstateras att evenemanget blev en succé! 

Besökarna hade möjlighet att träffa nästan ett 60 tal av Sveriges ledande leverantörer som presenterade sina produkter och tjänster. Utöver utställningen fanns där över 20 välbesökta trendtalks, debatter och andra inspirerande seminarier som gav besökarna tips på hur just de kan lyfta sin anläggning och öka sin omsättning. Dag ett avslutades med ett gemensamt branschmingel tillsammans med vårt partnerprojekt Hotel Market Seminars. Under branschminglet korades dessutom årets pristagare i B2P Hotell och B2P Konferens samt årets affärshotell,konferenshotell och dagkonferens.

Önskar du mer information om Lounge Event, tveka inte att kontakta oss!

Bo Magnusson
bo.magnusson@bramassor.se 

+46 (0)703 32 33 90
 

 


    Besökarregistrering
Utställarregistrering
Talarregistrering
Anmälan seminarier
Arrangör
Partner:

 
Teknikpartner:
Partnerprojekt:
Sponsorer
Mediapartner 
   Mediapartner