loading   Laddar sida...

Besök Lounge Event!

Välkommen som besökare till Lounge Event! Kom och träffa de ledande leverantörerna inom teknik, design, inredning, utrustning, tjänster och distribution.

Exempel på produkter och tjänster som finns med på LOUNGE Event:
-    Inredning och byggnationer för gemensamma ytor
-    Hotellrumsinredning
-    Konferensinredning och AV-utrustning
-    Teknik och system för hotell
-    Distributionskanaler och marknadsföring
-    Säkerhet och skydd
-    Miljö- och hållbarhetslösningar
-    Housekeeping – tjänster och produkter
-    Arkitekt- och konsulttjänster
-    Bemanning
-    Partnerships och franchiselösningar

Att besöka LOUNGE Event är kostnadsfritt och vi ser fram emot ditt besök! Men vi vill att du registrerar dig som besökare innan. Till seminariet "Lönsamma investeringar i hotell - finns de?" krävs anmälan som du gör samtidigt som du anmäler dig till Lounge Event. Klicka på knappen till höger "Besökarregistrering".

Information om seminariet "  "Lönsamma investeringar i hotell - finns de?" finns här>>

Anmäl dig för vårt nyhetsbrev genom att klicka på knappen här till höger och på så vis försäkra dig om att du alltid får det senaste om LOUNGE Event rakt in i din inbox!

Inbjudan till Lounge Event 2018 finns  här >>SSQ Service Award branschpris

Under branschminglet den 10 januari delar SSQ Award  ut SSQ Service Award till hotell och konferensanläggningar som haft bäst resultat i 2017 års servicekartläggningar som genomförts genom mystery shopping och sammanställning av gästomdömen via onlineratingsiter. SSQ kommer att vara på plats under mässan som kan berätta mera om hur servicemätningarna går till.


Branschmingel

Du har väl inte missat att vi samlas för ett gemensamt och festligt branschmingel den 10 januari kl. 18!? Under ett par timmar har du möjlighet att mingla med kollegor från hela landet, utställare, talare och besökarna från Hotel Market Seminars som ansluter. Dessutom awards utdelning! Registrera dig helt kostnadsfritt redan idag!
 

Hotel Market Seminar

Parallellt med Lounge Event arrangeras Hotel Market Seminar - onsdagen den 10 januari 2018. Här har du chansen att lyssna på inspirerande föreläsningar, paneldiskussioner, delta i masterklasser, kraschkurser och workshops. Du kommer att lära dig allt som finns att veta om strategier och taktik som behövs för att framgångsrikt öka intäkterna på en marknad där konkurrensen blir större. Du möter branschleverantörerna som erbjuder de senaste lösningarna för dina dagliga utmaningar. Hotel Market Seminars riktar sig mot General Managers, Hotel Managers, Revenue Managers, Sales/Marketing Managers, Bokningschefer, E-Commerce Managers och alla andra med intresse för Revenue Management. Klicka här >> för att veta mer

Önskar du mer information om Lounge Event, tveka inte att kontakta oss!

Bo Magnusson
bo.magnusson@bramassor.se 

+46 (0)703 32 33 90
 

 


    Besökarregistrering
Utställarregistrering
Talarregistrering
Anmälan seminarier
Arrangör
Partner:

 
Teknikpartner:
Partnerprojekt:
Sponsorer
Mediapartner 
   Mediapartner