loading   Laddar sida...

Seminarieprogram på Lounge Event 2018

Att besöka utställningen och lyssna på seminarierna är kostnadsfritt. Men du behöver registrera dig, vilket du gör genom att klicka på knappen "Besökarregistrering" här till höger. Till seminariet "Lönsamma investeringar..." krävs föranmälan. Det gör du samtidigt som du registrerar dig till mässan. Seminarierna är i utställningshallen så allt finns på ett ställe! 


Torsdag 11 januari            


         
Johan Sköld,  Martin Creydt, Mikael Liljefors, Stefan  Tjäder, Catarina Molén-Runnäs

10.00-11.30  Scen 1
Lönsamma investeringar i hotell - finns de?
I detta seminarium ska vi diskutera en av de svåraste frågorna för den som ska bygga om, till eller nytt hotell med lönsamheten i fokus. Koncept, unikt, kvalitet, målgruppens behov, hållbarhet, beläggning, snittpris ja alla dessa och många fler frågor som varje styrelse och ledning ältar ska leda till nån typ av lönsamhet. Hur vet man vad som fungerar?
Läs mer om seminariet här>>

Johan Sköld, Head of Growth på Chalmers Ventures
Stefan Tjäder, Arkitekt på Krook & Tjäder
Mikael Liljefors, VD på Millimeter Arkitekter
Martin Creydt , Senior Vice President på Pandox
Catarina Molén-Runnäs, VD för Nordic Property Management Nordic Choice mfl


(Endast till detta seminarium: förmiddagsfika serveras från kl 9.30 – föranmälan krävs. Anmälan görs i besökarregistreringen eller anmälan till seminarier)


11.30-12.00  Scen 2
Öka lönsamheten
Revenue Management handlar om att hitta ” ätt kund till rätt pris vid rätt tillfälle, för rätt produkt genom rätt kanal” och används flitigt i resebranschen, men kan strategisk prissättning även användas i övriga branschen? Hur ökar man lönsamheten och är det ”bara” prissättning som kan rädda ett företag? Finns det övriga möjligheter att spara pengar genom att tänka lite annorlunda?
Annemarie Gubanski, Taktikon

12.15-12.45  Scen 1
Ljud och doft - dimensioner som kan ge känsla, bygga rum, kommunicera och skapa upplevelser med funktion
Lexter berättar om hur hörselsinnet och luktsinnet fungerar och responderar till vår omgivning, och om hur ljud och doft blir positiva dimensioner och kreativa verktyg i miljöer och möten. De visar även exempel på olika miljöer och situationer där ljud och doft implementerats för att ge känsla, bygga rum, kommunicera och skapa upplevelser med funktion.
Margareta Andersson, Ljudarkitekt & Malin Isberg, Konceptuell Projektledare, Lexter Ljuddesign
Jan Peter "JP" Bergkvist       Lena Bjurner             Jonas Oldmark        Caroline Strindmar

13.00-13.45  Scen 2
Hållbart Ledarskap en förutsättning för framgång!
Medarbetare i dag kräver ansvarsfulla och engagerade företag som arbetsgivare. Var med i ett samtal om hur man engagerar alla i den lilla eller stora organisationen och samtidigt utvecklar sitt företag att bli del av lösningen!  

Lena Bjurner, Senior Vice President Human Resources and Sustainable Business, Scandic Hotels
Caroline Strindmar, tidigare Hållbarhetschef, Yasuragi & Sustainability Project leader, Nordic Choice
Jonas Oldmark, avdelningschef Nordisk Miljömärkning, Svanen och EU Blomman
Jan Peter "JP" Bergkvist, SleepWell AB


14.00-14.30  Scen 1
Service som det lönsammaste konkurrensmedlet
Att en hög gästnöjdhet leder till ökad lönsamhet råder det längre inga tvivel om men för att lyckas behöver ni företagsledare ta er igenom ett antal kritiska framgångsfaktorer. 
Under detta seminarium ger Niclas Pettersson er en snabbguide till hur ni kommer i gång i ert förändringsarbete med att bygga en servicekultur. Ni får även del av den senaste rönen om proaktivitet. Gillar våra gäster proaktiva medarbetare och leder ökad proaktivitet till ett högre snittkvitto?
Niclas Pettersson, VD på StigFram 

14.45-15.15  Scen 2
How to Attract Millennials
Millennials are young people coming of age politically, economically and socially at the start of the millennium. It’s not so much about age, but more about their behaviors: social, online and connected. Free WiFi is practically a given in hotels looking to woo younger audiences. Trending now are apps that simplifies the travel experience as well as in-room technology. Alfonso Tasso will share his thoughts on how you can attract this important new customer group with technology solutions of tomorrow.
Alfonso Tasso CEO Hoist Group


Med reservation för ändringar

Önskar du mer information om Lounge Event, tveka inte att kontakta oss!

Bo Magnusson
bo.magnusson@bramassor.se 

+46 (0)703 32 33 90
 

 


    Besökarregistrering
Utställarregistrering
Talarregistrering
Anmälan seminarier
Arrangör
Partner:

 
Teknikpartner:
Partnerprojekt:
Sponsorer
Mediapartner 
   Mediapartner