loading   Laddar sida...
  


 

Hotell

Det finns ett antal rum reserverade till SFOG-veckan 2018 på några väl utvalda hotell.
Priserna gäller per natt och är angivna exkl.moms. Rummen finns tillgängliga från den 26-30/8 2018. 
Tillgång på hotellrum är begränsad och principen "först till kvarn" gäller.

Om du behöver avboka ditt hotellrum är det möjligt utan avbokningskostnad fram till 1 månad innan första ankomstdag.Radisson Blu Hotel Uppsala
Adress: Stationsgatan 4, 753 40, Uppsala

Radisson Blu Hotel är beläget i centrala Uppsala, här bor du modernt intill resecentrum med härlig utsikt över Uppsala. Med närhet till kommunikationer och sevärdheter gör detta det till ett perfekt boende. Från hotellet är det gångavstånd till Uppsala Konsert & Kongress, Vaksala torg och domkyrkan. Upplev den luftiga inredningen och allt naturligt ljus som flödar in i hotellrummen och njut av den unika miljön och den fantastiska maten.

Enkelrum 1509 kr
Dubbelrum 1709 kr


  Park Inn by Radisson
Adress: Storgatan 30, 753 31. Uppsala

Ett stenkast från Radisson Blu Hotel finner man Park Inn by Radisson som även det ligger nära Uppsala Konsert & Kongress, Vaksala torg och domkyrkan. Från hotellet är det gångavstånd till centralstationen med goda kommunikationer.
Park Inn är ett historiskt hotell med moderna rum, ett bekvämt och avkopplande boende med härlig atmosfär. Rummen är utrustade med sköna DUX-sängar, fri WIFI och den generösa frukostbuffén ingår i alla rumspriser.

Enkelrum 1411 kr
Dubbelrum 1611 kr

Elite Hotel Academia
Adress: 
Suttungs gränd 6, 753 19 Uppsala

I det gamla posthuset precis intill centralstationen ligger nyöppnade Elite Hotel Academia med absolut  toppläge. Hotellet ligger på gångavstånd från Uppsala Konsert & Kongress. Här erbjuds flärdfullt inredda rum med mycket ljus och bekvämt boende. Elite Hotel Academia är en central mötesplats för alla där det finns möjlighet för umgänge i den mysiga puben, eller varför inte avnjuta en middag på elfte våningen med spektakulär utsikt.

Enkelrum:1424 kr
Dubbelrum:1602 kr
Clarion Hotell Gillet
Adress: Dragarbrunnsgatan 23, 753 20 Uppsala


Du bor mitt i centrala Uppsala, perfekt beläget intill Dragarbrunnstorg med närhet till såväl sevärdheter som shopping, nöjen och Uppsala centralstation. Clarion Hotell Gillet är ett modernt fullservicehotell med fokus på personlig service. Hotellet erbjuder ljusa, luftiga rum och en härlig frukostbuffé med ekologiska råvaror. Med den nybyggda spaanläggningen finns det möjlighet till avslappning eller varför inte njuta av livemusik i hotellets "Living Room"

Standard enkelrum 1424 kr
Moderate enkelrum 1424 kr
Dubbelrum 1624 krBest Western Hotel Svava
Adress: Bangårdsgatan 24, 753 20 Uppsala

Här bor du i kvarteret Svava, mitt i hjärtat av Uppsala. Runt hörnet hittar du centralstationen och Uppsala Konsert & Kongress samt butiker, restauranger och kaféer. Hotellet erbjuder ett bekvämt och prisvärt boende med nyrenoverade rum. I rumspriset ingår fri WIFI, bastu & gym samt en stor frukostbuffé.

Standard enkelrum 1295 kr
Superior dubbelrum 1652 krScandic Uppsala Nord
Adress: Gamla Uppsalagatan 50, 754 25 Uppsala

Med 5 minuters bilresa från tågstationen och centrum ligger renoverade Scandic Uppsala Nord. Avslappnad atmosfär, stora och ljusa rum med fri WIFI och tv. Här erbjuds fri tillgång till gym, bastu och parkering. I hotellets restaurang går det bra att avnjuta måltiden ute på terrassen och till frukost dukas det upp en ekologisk frukostbuffé.

Enkelrum 1490 kr
Dubbelrum 1690 kr
Hotel Scandic Uplandia
Adress: Dragarbrunnsgatan 32, 753 20 Uppsala

Här bor man mitt i stan bland charmiga shoppingstråk, nära till kommunikationer, sevärdheter och restauranger. Bekväma rum med luftkonditionering och fri WIFI. Avnjut en måltid i hotellets restaurang där det serveras svenska rätter med internationella inslag. Koppla av i relaxavdelningen för att sedan vakna upp till en välsmakande buffé.

Enkelrum 1590 kr
Dubbelrum 1790 kr

Hotell Stella
Adress:St: Johannesgatan 31C, 752 33 Uppsala

Hotell Stella är ett prisvärt, fräscht hotell med stilren inredning. Nära Uppsalas klassiska studentkvarter, Universitetet och Domkyrkan och det tar mindre än tio minuter att promenera till citykärnan. Rummen är rymliga, med mycket ljus och det ingår frukost i alla rum.

Enkelrum: 890 kr 

 
 

Congress Bureau:
Meetagain Konferens - Stockholm - Sweden
Telephone: +46 8 664 58 00 Email: sfogveckan@meetagain.se