loading   Laddar sida...

 

 

   
 


Information om Vårmötet 2019
 

Tisdagen den 9 april inleds Museernas Vårmöte kl 13.00 med gemensamma föreläsningar, panelsamtal och prisutdelningar på Storsjöteatern som ligger centralt vid Stortorget i Östersund. Dagen avslutas med en mingelmiddag på Jamtli. 

Onsdagen den 10 april fortsätter mötet kl 09.00 med gemensamma föreläsningar och prisutdelningar på förmiddagen på Storsjöteatern. På eftermiddagen är det valbara parallella seminarier på Storsjöteatern och Jamtli. Dagen avslutas med mingelmiddag och Kulturkväll på Jamtli. Kulturkvällen är både en inomhus och en utomhusaktivitet, så medtag varma kläder. 

Torsdagen den 11 april är alla indelade i grupper och deltar i en aktivitet. Alla aktiviteter utgår från Jamtli och vissa är förlagda på museet medan andra är utanför Östersund och till dessa kommer det att avgå bussar utanför Jamtlis entré. Dagen avslutas ca kl 15.00 vid respektive aktivitet.

Tillgänglighet
Programmet på Storsjöteatern direktsänds på webben (publiken kan också bli filmad) och där samt på Storsjöteatern teckentolkas också allt som sägs. Lokalen på Storsjöteatern och Jamtli är tillgängliga för alla. 

Det enklaste och mest klimatsmarta är att åka tåg till Östersund C. För de som väljer flyg finns möjlighet att från  Åre/Östersund Airport åka flygbuss in till Östersund. 

Anmälan, hotell och registrering
Anmälan sker under fliken Anmälan, där finns också prisuppgifter samt möjlighet att boka hotellrum i centrala Östersund. Det finns ett antal rum reserverade för Vårmötets deltagare fram till en månad innan konferensen börjar eller tills det är fullbokat.
Registrering och garderob finns på Storsjöteatern på tisdagen mellan kl 11.00 – 18.00 och på onsdagen på Storsjöteatern  mellan kl 08.00 -13.00. 

Lunch
Det ingår lunch för alla mötesdeltagare Dag 2 och Dag 3 men inte Dag 1 eftersom Vårmötet börjar kl 13.00 den dagen.
  

För frågor om programmet kontakta projektledare Ulrica Löfstedt, Jamtli.
MEJL: ulrica.lofstedt@sverigesmuseer.se

För frågor om anmälan, hotell och registrering kontakta Meetagain konferens:
MEJL: Varmote2019@meetagain.se
TFN: 08-664 58 00