loading   Laddar sida...

 

 

Familjeläger 2021

12-15 augusti i Solna/Stockholm

 

Varmt välkommen till MPS föreningens Familjeläger 2021!


Äntligen får vi träffas igen! Denna gång arrangerar MPS föreningen ett familjeläger i Solna, precis utanför Stockholm city. Radisson Blu Royal Park Hotel ligger fint intill kanten av vackra Brunnsviken och Hagaparken. Ger en lite mer fridfull sida av huvudstaden. Vattnet utanför fönstret och en hel park runt hörnet. 5 km in till citykärnan. ​
Luftiga konferensrum och fina omgivningar.
Rum i Skandinavisk design med snabb, gratis WiFi. Hotellet har totalt 193 hotellrum. Alla rum är stora och luftiga med parkettgolv. Utrustade med vattenkokare och vissa har minibar. Enkelrum eller dubbelrum samt extra sängar för familjerum. De flesta rum har badkar.
Hotellets Haga Health Club bjuder in till träning, skön avslappning och återhämtning. Bastu, pool och gym.
Gå in och titta på www.royalparksthlm.com och läs mer om anläggningen i Hagaparken, Solna.

Under den 4 dagar långa vistelsen kommer vi under dagarna få ta del av medicinsk information om MPS-sjukdomarna och om nya eventuella behandlingsmöjligheter. Vi får lyssna på föreläsningar av några av de mest framgångsrika läkarna i Europa inom MPS sjukdomar. Ortopediska problem, narkosrisker, neurologisk problematik samt genterapiforskning är några av ämnena som tas upp. 

Se det preliminära programmet här

Vi behöver veta vilka barn som kommer behöva barnvakt och vilka som har med egna assistenter så att vi kan hinna planera för barnens vistelse på bästa sätt.

Vi hoppas vädret blir toppen så att vi kan planera för en hel del aktiviteter utomhus i den fantastiskt vackra Hagaparken. Vi hoppas att vi får några roliga, trevliga och innehållsrika dagar tillsammans!

Varmt välkomna!