loading   Laddar sida...
 

Välkommen till Insamlingsforum 9-10 maj 2017!

Världen förändras i ett högt tempo. Digitaliseringen skapar helt nya möjligheter och förutsättningar, förtroendet för ideella organisationer står stilla och i näringslivet pågår ett intensifierat hållbarhetsarbete. Nya engagerade generationer kommer till, förmögenheterna koncentreras samtidigt som länder sluter sig och gränserna stängs. Allt detta, och mycket mer, påverkar givande och insamling. På Insamlingsforum 2017 får du inspiration, kunskap och erfarenhetsutbyten inom givande och insamling.
 
Insamlingsforum arrangeras av FRII och är Nordens största konferens om givande och insamling där drygt 280 deltagare från mer än 80 ideella organisationer samlas på Djurönäset i Stockholm under två dagar. Vi bjuder på ett fullspäckat program med svenska och internationella talare som presenterar trender, debatterar aktuella frågor, pratar praktisk insamling, kommunikation och ledarskap. Dessutom koras Årets insamlare i fyra kategorier!
 
Välkommen att anmäla dig till två intensiva dagar där vi tillsammans skapar förutsättningar för ett ökat samhällsengagemang och givande!

GS-huset 

Du som är Generalsekreterare eller motsvarande har möjlighet att delta i ett eget program under eftermiddagen den 9 maj. Programmet innehåller föreläsningar varvat med diskussioner och erfarenhetsutbyten. Anmäler du dig till GS huset, deltar du som vanligt i övriga Insamlingsforum. Du bor i enkelrum på vackra Seregården på Djurönäset. 

Vi ses på Djurönäset!
 

 
 

 
 
 
 

Frågor om boende och fakturering görs till eva@frii.se 
Övriga frågor annika@frii.se

 

Våra utställare och samarbetspartners: