loading   Laddar sida...


 
 


 

MÖTEN SOM GÖR SKILLNAD!
Välkommen till ett fullspäckat seminarieprogram som ökar medvetenheten och kraften i dina möten. I en föränderlig värld med ökad globalisering, digitalisering, hållbarhetskrav och en allt större individualisering måste även våra möten förändras för att säkerställa framgång i våra organisationer och företag. Du får med dig inspiration, insikter och energi för att göra verklig skillnad. Och ett och annat skratt!

 


12.30 UPPSTART 
Kaffe, partnerföretag och mingel.

13.00 LENNART PAULSSON ”DE SENASTE MÖTESTRENDERNA”
Lennart Paulsson är moderator och arrangör av Stora Mötesdagen 2016. Han kommer från P&P Meetings, är författare till Stora Mötesboken, säkrar gott tempo och att du får med dig nya kontakter och nya lärdomar. Han inleder dagen med de senaste mötestrenderna och visar Delegias nya mötesteknik för interaktion.

13.15 STEFAN SAUK "MÄNSKLIGA MÖTEN"
Stefan Sauk, är en av Sveriges mest meriterade skådespelare. Han har medverkat i en lång rad långfilmer, tv-serier, teateruppsättningar och ljudboksuppläsningar. Han är ledamot i Alzheimerfondens styrelse och jobbar engagerat för att sätta Alzheimers sjukdom på kartan så att forskningen får pengar att arbeta för. Vi inleder i samtal om arbetet för ett ökat medvetande och hur vi bör möta anhöriga och medmänniskor med sjukdomen.

13.30 SAMTAL MED LISA EKSTRÖM "MÖTEN SOM GER RESULTAT"
Lisa Ekström är en av landets mest efterfrågade föreläsare. Tilldelades priset Årets Talare 2014. Dessutom mentor för chefer och en väl anlitad projektkonsult när företagen ska positionera sig och omformulera mål. Hon har över 20 års erfarenhet av ledarskap inom försäljning och kundservice. Vi samtalar om vilka faktorer som är viktiga både för dig som ledare och som medarbetare för att lyckas med ditt möte. Fakta blandas med anekdoter, egna erfarenheter, glada skratt och aha–upplevelser.

14.15 PAUS 
Kaffe, kaka, frukt, partnerföretag och mingel.

14.45 PG WETTSJÖ "ATT LEVA OCH MÖTAS SOM MAN LÄR"
PG Wettsjö, från EQP Business School, är utan tvekan en av Sveriges bästa inspiratörer med både bred och djup kompetens. Du blir motiverad, inspirerad, får många tankeställare och dessutom driv i hela arbetsgruppen . Han belyser vikten av att skratta på jobbet, en mänsklig rättighet Gott humör ger gott resultat och gott resultat ger gott humör. Raka rör och korta puckar – undvik missförstånd och förstå dem du inte förstår.

15.30 SAMTAL MED KATARINA SANDSTRÖM, "DET SKARPA MÖTET"
Katarina Sandström är journalist och nyhetsankare på SVT:s nyhetsprogram Rapport. Hon har flera gånger nominerats till och vunnit pris som bästa nyhetsankare. Hon har lett Rapports huvudsändning 19:30 sedan 2000 och dessutom medverkat i stora evenemang som Nobelbanketten och valvakan. Vi samtalar om hur ett möte med tittarna går till och vad man ska tänka på för att vara maximalt professionell i det skarpa läget.

16.00 PAUS 
Kaffe, müslikvarg, partnerföretag och mingel.

16.30 SAMTAL MED OLOF FAXANDER "VAD KÄNNETECKNAR ETT BRA MÖTE"
Olof Faxander är en av Sveriges mest inflytelserika företagsledare och har utsetts av tidningen Chef till Årets Ledare. Han var tidigare vd under tio år för tunga industriföretagen SSAB och Sandvik och är nu Operating Partner på Nordic Capital. Vi samtalar om vad som kännetecknar ett bra möte, vad som ger effekt och vilka fallgropar du verkligen ska undvika på ett möte.

17.00 TEO HÄRÉN "KREATIVITET"
Teo Härén är vd på Creative Countryside och författare till flera kreativitetsböcker. Han är en av landets populäraste talare med fokus på affärskreativitet och har erfarenhet från fler än 1 500 möten i 25 länder. På ett inspirerande, tänkvärt och roligt sätt beskriver han hur kreativitet är nödvändigt för att du ska lyckas med dina möten.

 

17.50 AVSLUTNING OCH UTLOTTNINGAR


 

18.00 SLUT