loading   Laddar sida...


 
 

 

 
 

 
PRESTERA ÄNNU BÄTTRE OCH NÅ DINA MÅL
Välkommen till Stora Måldagen 2017 som genomförs för femte året i följd. Ett fullspäckat seminarieprogram som ger motivation, insikter och energi för att utveckla dina strategier, prestera ännu bättre och nå dina mål. Landets främsta talare och inspiratörer är på plats med sina bästa tips för en bra start på det nya året. 

Syfte - Bättre kundrelationer, ökad försäljning, arbetsglädje och välmående
Målgrupp - Företagare, chefer och medarbetare som vill ta ytterligare ett steg uppåt. .
Tema - Målbilder 2017, vad vi egentligen vill uppnå.


12.30 Uppstart
Kaffe, partnerföretag och mingel.

13.00 Lennart Paulsson, ”FÖR DEN GODA ATMOSFÄREN”
Lennart Paulsson är moderator och arrangör av Stora Måldagen 2017. Han är grundare av företaget P&P Meetings, brinner för att sätta mål, är författare till Stora Mötesboken, säkrar gott tempo och att du får tid för reflektion och nya lärdomar.

13.10 SAMTAL MED DAVID EBERHARD ”REFLEKTERA, NÅ DINA MÅL”
David Eberhard, har under flera år varit en av de mest efterfrågade föreläsarna i landet. Han är chefläkare vid psykiatrin på Danderyds Sjukhus och tillika debattör, krönikör och författare. Han knorrar till det, använder humorn som vapen, talar om mod och det moderna samhällets krav på individens prestation. David är dessutom vår reflekterande rådgivare under dagen.

13.30  LISA EKSTRÖM ”NÅ MÅLET MED GLÄDJE!”
Lisa Ekström är en av landets mest populära föreläsare. Hon fick Stora Talarpriset 
2014 och Stora Målpriset 2015. Hon är dessutom mentor för chefer och en väl anlitad projektkonsult när företagen ska positionera sig och omformulera mål. Hon har 20 års erfarenhet av ledarskap inom försäljning och kundservice. Du får inblick i vilka faktorer som är viktiga både för dig som ledare och som medarbetare för att lyckas nå dina mål. Fakta blandas med anekdoter, egna erfarenheter, skratt och aha–upplevelser

14.15  PAUS
Kaffe, kaka, frukt, partnerföretag och mingel.

bild

14.45  STEFAN SEBÖ ”HUR DRÖMMAR BLIR VERKLIGHET”
Stefan Sebö, högaktuell med nya boken ”Konsten att skapa världens bästa företag” är en av landets mest meriterade affärsutvecklare och en av våra skickligaste föreläsare inom försäljning och hur man skapar vinnande team. Han har arbetat med förändringsarbete för människor i företag och organisationer i mer än 35 år. Vi får en inblick i de strategier och metoder de bästa företagen använder för att nå sina drömmars mål.

bild

15.30  SAMTAL MED THERESE ALSHAMMAR, ”ÄNDA IN I KAKLET”
Therese Alshammar med en sagolik karriär i simning som gett mängder av EM- och VM guld, belönades 2011 med Jerringpriset för 2010 års idrottsprestation. Både för åren 2000 och för 2011 valdes hon till årets kvinnliga idrottare. Vi samtalar om hur det startade, om karriär, målbilder och motivation. Och vad som egentligen krävs för att nå framgång.

16.00  PAUS
Kaffe, mellis, partnerföretag och mingel.

16.30 LARS-JOHAN ÅGE ”VINNAREN FÖRLORAR”
Lars Johan Åge är en föreläsare i världsklass. 
Han är ekonomie doktor från Handelshögskolan i Stockholm och utbildad i förhandling på Harvard Law School. Anlitad av FBI. Föreläsningen baseras på hans senaste forskning och visar hur vi ska kommunicera för att få det vi vill här i livet. Den förpassar ”win-win” begreppet till historien och visar på ett inspirerande sätt vad framgångsrik och målinriktad kommunikation egentligen innebär.

17.15 MILAD MOHAMMADI ”MINA DRÖMMARS MÅL”
"Den mest fantastiska människan i hela världen". Det var Milad Mohammadis mål, antingen det eller ta livet av sig. Han valde det första. Han 
är idag genom sitt unika sätt en oförglömlig talare. Hans föreläsningar andas mäktig kraft. Han talar om sitt stora projekt att starta en skola som bygger på starka och stöttande individer som tar hand om varandra. En skola som hjälper eleverna att förtydliga sina drömmar och hjälpa dem med hur de ska nå dit. En skola som satsar på kunskap, självförtroende och självkänsla. 

17.55 STORA MÅLPRISET 2017
Priset delas ut för femte året i rad till en person som fått andra att växa, prestera bättre och nå sina mål. Nomineringar och prisutdelare hemlighålls tills vidare.

18.00 P&P BUSINESS LOUNGE
Cilla Hector på piano och sång, utlottningar, snacks, öl/vinkupong, eftersnack och mingel.