loading   Laddar sida...
1 2 3 4


 • Inställd

   

  Anmälan till
  AI för ledare i offentlig sektor 

   

 • Datum för digitalt material

  8 april 2021

  Workshopdatum

  6 maj 2021

  Kostnad

  4995 kr exkl. moms. Fakturan skickas efter sändningsdatum. Alla avgifter är exkl. moms och fakturan utfärdas av Delegia AB. Ha faktureringsuppgifter och eventuell referenskod tillgänglig. 

  Utbildningens upplägg

  Utbildningen är indelad i två delar, ett digitalt material där du studerar på egen hand och en workshop-dag. Det digitala materialet är en introduktion till artificiell intelligens, som täcker området på en grundläggande nivå.

  I utbildningens digitala del varvas text och reflektionsfrågor med podcasts och filmklipp med intervjuer med nyckel-personer. Materialet är framtaget av en expertgrupp där bland andra Göran Lindsjö ingår. Det är därefter faktagranskat av experter vid svenska universitet.

  Utifrån den gemensamma basen genomförs sedan en workshop-dag med fokus på ”AI i min organisation” och handlar då om praktisk tillämpning och diskussionsövningar.
   

  Sista anmälningsdag

  7 april 2021. Om det finns platser kvar efter sista anmälningsdag går det bra att anmäla sig.

  Anmälnings- och avbokningsvillkor

  Vi förbehåller oss rätten att ställa in workshopen vid för få anmälda deltagare. Antalet platser är begränsat. Anmälan är bindande men kan överlåtas på annan person.

  Information

  E-post: konferens@skr.se, tfn: 08-452 70 00.

 •