loading   Laddar sida...
1 2 3 4


Registreringen är stängd.
 •  

  Anmälan till digital konferens

  Nära vård utifrån socialtjänstens perspektiv

   

 • Datum: onsdag 13 september 2023
  Tid: 10:00 - 16:00
  Digitalt

  Kostnad
  2100 kr exkl. moms. Fakturan skickas efter webbsändningen och utfärdas av Delegia AB. Alla avgifter är exkl. moms. Ha faktureringsuppgifter och eventuell referenskod tillgänglig. 

  Grupprabatt
  Vid gemensam anmälan betalar de första 5 fullt pris och resterande halva priset. Priset för detta kommer att justeras i efterhand.

  Anmälan
  Din anmälan är unik och personlig. Detta innebär att om du har fler kollegor som är intresserade av seminariet, måste även de göra en individuell anmälan.

  Inspelning och dokumentation
  Detta är en livesändning som kommer att spelas in och finnas tillgänglig fram till och med 28 september 2023. Inspelningen kommer att skickas ut via e-post tillsammans med dokumentation från dagen. 

  Detta evenemang kan spelas in och kan komma att spridas i efterhand. Det innebär att deltagarnas personuppgifter (till exempel namn eller bild) kan komma att synas i inspelningen.

  Genom att anmäla dig till evenemanget så samtycker du till detta i enlighet med gällande dataskyddslagstiftning (GDPR).

  Sista anmälningsdag
  12 september 2023

  Anmälnings- och avbokningsvillkor
  Vi förbehåller oss rätten att ställa in vid för få anmälda deltagare. Anmälan är bindande men kan överlåtas på annan person.

  Om du har frågor kring anmälan
  E-post: konferens@skr.se, tfn: 08-452 70 00.

   

   

 • Antal personer som ska anmälas
 •  

  Anmäler du fler än 1 person så kommer de anmälda få en gruppfaktura där första personen som anmäls blir fakturamottagare.