loading   Laddar sida...
Seminarieprogram

Frukostseminarium i Borås 
  Carin Blom, PostNord

Carin är detaljhandelsanalytiker på PostNord. Talesperson för e-handelsfrågor och ansvarar bland annat för rapporten E-barometern, som följer utvecklingen inom svensk e-handel.

  Arne Andersson, PostNord

E-handelsexpert och senior rådgivare hos PostNord. Lång erfarenhet av e-handel och logistik.

  Per Ljungberg

VD på Svensk Digital Handel. Efter fyra månader på positionen listades han av tidningen Market som en av 100 kandidater till utmärkelsen Handelns Mäktigaste 2018. I sina tidigare roller som presschef och kommunikationschef på PostNord var han djupt involverad i E-barometern.

  Patrik Müller

Patrik Müller är en flitigt anlitad föreläsare och framtidsspanare. Han jobbar som e-handelsexpert på Nets-ägda DIBS och har mer än 15 års erfarenhet från att hjälpa e-handlare med effektiva betalningslösningar.

  Charlotte Nordén

Charlotte Nordén har över 35 års erfarenhet från detaljhandel och är sedan 2,5 år tillbaka VD för Cellbes, en av Sveriges största e-handlare inom mode. Anlitas ofta som föreläsare med fokus på förändring ”Från postorder till e-handel”.

  Fredrik Lennström

Fredrik Lennström, är E-commerce manager på Sportshopen/Swedemount , och har lång erfarenhet inom e-handel. Han har tex jobbat som e-handelsrådgivare på Klarna och Wipcore.

  Markus Trautmann, Moderator

Markus jobbar mycket av sin tid med PostNords kundnätverk, Compass. Han jobbar till vardags på kommunikationsavdelningen på PostNord, men anlitas flitigt som moderator i både interna och externa sammanhang.

Datum 
2019-02-20 08:30:00