loading   Laddar sida...

FRUKOSTSEMINARIUM

Säljande kommunikation i butik/Visual Merchandising

På Blobs andra dag den 11 oktober kl. 9-10 bjuder vi på en härlig frukost och massor av kunskap i vårt frukostseminarium. (Frukost serveras från 8.30.) Anmälan krävs! Anmäl dig redan nu genom att skicka ett mejl till anna.weilemar@bramassor.se. Obs! Begränsat antal platser!

Om seminariet Säljande kommunikation i butik/Visual Merchandising:

Genom att visuellt kommunicera på rätt sätt, kan man genom kommunikation och exponering påverka kunden i köpprocessen. Med enkla knep kan man styra kundens väg i butiken, vilka produkter som ska synas och säljas samt hur varumärket tolkas. Följer man vissa visuella regler och vet hur de fungerar får man ett starkare koncept som genererar mer pengar i företaget.

Talare:

Helena Mattsson, StigFram, är creative director, framtidsstrateg och konsult inom kommunikation i butik för olika detaljhandelskedjor inom allt från mode och inredning till djur och färgfackhandel. Helena har de senaste 15 åren arbetat med kommunikation, marknadsföring, butikslayout och konceptutveckling på företag som bl.a. Åhlens, Lagerhaus, Djurmagazinet, Happy Homes, Teknikmagasinet och Electroluxbutiken.Om StigFram:

StigFram är ett utvecklingsföretag som utvecklar människor, företag och organisationer till ett mer passionerat intresse för själva kundmötet. Genom en tydlig beteendeförändring i organisationen skapar vi en synlig servicekultur i företaget vilket ökar lönsamheten och en märkbar effekt över tid. 

    
 
SNABBFAKTA

Datum & tider Blob Forum
Nästa Blob arrangeras 2019

Plats: 
Vi återkommer om plats!


BESÖKARREGISTRERING
NYHETSBREV

Arrangör
 
Medarrangörer