loading   Laddar sida...

 

 

mail English Norsk 

 

 

Adgangstegn

Alle utstillere må forhåndsregistrere personer som skal ha adgang til Nordental. Vi ber om at du selv printer ut og tar med navnskiltet. Plastlomme får du ved ankomst. Vi gjør oppmerksom på at kun registrerte utstillere har anledning til å bestille utstillerkort.

Av sikkerhetsmessige årsaker er forhåndsregistreringen beskyttet med passord. Link og passord vil bli sendt ut til utstillerne.

OBS Lunsjen vil i år foregå i utstillingen. Det er derfor innført obligatorisk lunsj for alle som er tilstede i hallen, inkludert standpersonale. Dette gjelder torsdag og fredag. Det vil bli selvbetjente lunsjbuffeter i hallen. Lunsj bestilles samtidig med utstillerkort, og man må oppgi hvilke dager man er tilstede. Pris lunsj kr. 175 pr. pers pr. dag inkl mva. Lørdag er det ikke obligatorsk lunsj.

Utstillerkort (link til registrering vil bli sendt alle utstillere)

Gjelder som adgangstegn til messehallen i monteringstiden, åpningstiden og demonteringstiden. Utstillerkortet er personlig og skal bæres godt synlig. 

Montørkort (link til registrering vil bli sendt alle utstillere)
Gjelder som adgangstegn til messehallen under montering og demontering. Montørkortet er personlig og skal bæres godt synlig.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

  

 

The website is operated by NPG on behalf of the Norwegian Dental Association © Copyright 2016. All rights reserved.
Address: Tromsøgata 5b, 0565 Oslo - Tel: +47 23 23 41 00 - Mail: ntf@npg.no  - Orgnr.: 988731684mva